Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Μήνυμα ενότητας από τον Δήμαρχο Αλμωπίας: «Κανείς δεν περισσεύει, όλοι μαζί σαν μια γροθιά»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: «ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!»

Αγαπητοί συνδημότες,

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που μας εμπιστευτήκατε Δημοκρατικά και ξεκάθαρα τη Διοίκηση του Δήμου μας. Αυτή τη νίκη τη μετουσιώνουμε καθημερινά σε σκληρή δουλειά και αγώνα. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, τις οποίες αναζητούμε και υλοποιούμε κάθε μέρα όλο και με μεγαλύτερη ένταση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά, όμως να είστε βέβαιοι ότι η δουλειά που γίνεται από ολόκληρη την ομάδα μας είναι ουσιαστική και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε, ότι έχοντάς σας στο πλευρό μας αρωγούς και συμπαραστάτες, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα.


Από τον Σεπτέμβριο που πήραμε τις τύχες του τόπου μας στα χέρια μας, αναλάβαμε και μια μεγάλη ευθύνη: Να μείνουμε πιστοί στα πιστεύω μας και στις αρχές μας και με συγκροτημένο πρόγραμμα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να προχωρήσουμε σε έργα ουσίας.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες, οργανώσαμε τις υπηρεσίες μας, μελετήσαμε και αξιολογήσαμε τα προβλήματα, προγραμματίσαμε και πλέον είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Ήδη δημοπρατήθηκαν πολύ μεγάλα έργα, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και αυτά είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα δούμε όλοι μαζί την πόλη μας να αλλάζει εικόνα, να αποκτά χαρακτήρα και τον Δήμο μας να ξεφεύγει από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Βγήκαμε από τα γραφεία μας και βρισκόμαστε καθημερινά στα χωριά μας, όπου έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά τους προβληματισμούς σας και να βοηθήσουμε εξαντλώντας κάθε δυνατότητα παρέμβασης και επίλυσης του όποιου προβλήματος.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του ενός έτους από την ημέρα των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, είτε κατέχουν κάποιο αξίωμα είτε όχι, οι οποίοι πλαισιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν. Τον Σεπτέμβριο που θα συμπληρωθεί ένα έτος από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα κληθούμε όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παρουσιάσουμε με στοιχεία όσα πετύχαμε αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως αν εκλέχθηκαν ή όχι, συνέβαλαν τα μέγιστα στον αγώνα μας και βοήθησαν με τον πιο ουσιαστικό τρόπο στην έκβαση του αποτελέσματος. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα καταφέρναμε τίποτα.

Επίσης, ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου όλον τον κόσμο που συντάχθηκε με την προσπάθειά μας στις εκλογές του 2014, όσους μας στήριξαν αλλά και αυτούς που έκαναν μια διαφορετική επιλογή όμως προσδοκούν να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο έργο μας. Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς, είμαστε όλοι μια γροθιά και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε για την Αλμωπία της Καρδιάς μας! Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, που είναι πλέον οι άμεσοι συνεργάτες μας και συνοδοιπόροι μας!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

19 σχόλια:

  1. αγαπητέ δήμαρχε κοίταξε να αγαπήσεις εσυ και οι συνεργατες σου τους συνδημότες σας κα να νοιώσετε ότι πραγματικά τους υπηρετείτε.Ζητήσατε να υπηρετήσετε το κοινό καλό,ζητήσατε να βοηθήσετε τον τόπο,ζητήσατε να αγωνιστείτε, ζητήσατε εσείς οι ίδιοι να κουραστείτε.Κάντε το.Θα σας κρίνει ο κόσμος για ότι καλό κάνετε.Όπως επίσης θα κριθούν όσοι αντιπολιτεύονται ανούσια και ανεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ή ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ
    ή ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλεον εχουμε δημαρχο οχι δημοτικο υπαλληλο οπως πριν με τον πασοη. Μπινο ειμαστε μαζι σου,.

      Διαγραφή
    2. mallon esy 10:33 exeis kati. kai exeis megalo zori.

      Διαγραφή
    3. Καλα σου λενε 10:33 μήπως έχεις εσυ το πρόβλημα ;;

      Διαγραφή
    4. το καινουργιο Κολυμβητήριο Αριδαίας πότε πρόλαβε και το προχώρησε ο Δήμος? Φοβερές κινήσεις βλέπουμε.

      Διαγραφή
  3. Κυριε Μπινο καλος πολυλογας ειστε....αυτο το εχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕ.

      Διαγραφή
    2. ξυπνα!!!!!!!!!!!!!!!κατακαημενε τα ιδια χαλια ειναι κ αυτος!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω βλέπω μια άλλη Αλμωπία.Καινούργια φωτιστικά με μεγάλες λαμπες παντου.Και καθαριότητα ! Πολύ καθαριότητα! όλα τέλεια.Αδέσποτα πουθενα.Ήσυχοι οι δρόμοι ΄κάδοι κανούργιοι και περιποιημένοι και δέντρα! Πολλά δέντρα .Και το φοβερό: καμία λακούβα! Πουθενα! Βαμένα κτίρια και τα πεζοδρόμια χωρις ξεκολημένα πλακάκια.μμμμ Αυτή είναι πόλη να μείνεις.Έστω και χωρίς θάλασσα...

      Διαγραφή
    2. Ti pinis ke de mas dinis;; pou ta ides esi olayta.;;; se kamia lakouva tha bikes kesi ke apo to sok vlepis onira.

      Διαγραφή
  5. Εθνική Αλμωπίας στην φωτογραφία. Καλή συνέχεια σε όλους. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως ήδη φαίνεται η διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ: Ήδη δημοπρατήθηκαν πολύ μεγάλα έργα, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και αυτά είναι μόνο η αρχή.
    ΚΛΑΨΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως πίνεται τίποτα πολύχρωμα χάπια?
    Ποια προσπάθεια γίνεται και από ποιους?
    Από 5/10 εθελοντές που οι πολιτικαντηδες της περιοχής πάνε να καρπωθούν μέσω φωτογραφιών?
    Που με το ζόρι έκλεισαν άρον άρον 5 τρύπες πασαλειβοντας πισα σε τσουβαλακια και κάνοντας μισή δουλειά, αφού και οι τρύπες δεν έκλεισαν σωστά.
    Το χάσμα στον δρόμο του κέντρου υγείας, πού σχεδόν όλοι οι επισκέπτες / τουρίστες των λουτρών περνανε από εκεί, πόση ζέστη θέλει ακόμα για να γεμίσει εκείνο το χάσμα. Γιατί είπαν ότι θέλει ζέστη ή πίσσα για να στρωθεί. Αντί αυτού οι περίοικοι ρίχνουν νερά για να γλιτώσουν από την σκόνη, τα διερχόμενα οχήματα γεμίζουν λάσπες, ανοίγουν λακκούβες και ξανά από την αρχή.
    Οι αρουραίοι που κυκλοφορούν τελευταία στην πόλη γυρω απ τους κάδους δεν ενοχλούν κανέναν?
    Για τα πανηγύρια όμως και τούς χορούς πρώτοι είναι.
    Η συσκότιση που θυμίζει κατοχή στους κεντρικούς δρόμους δεν ενοχλεί κανέναν?
    Ο κεντρικος δρόμος προς Αψαλο που με την παραμικρή βροχή γεμίζει λιμνούλες αφού στις έχει γεμίσει χώματα, πέτρες και χόρτα δεν ενοχλούν κανέναν?
    Στα περισσότερα χωριά ήδη άρχισαν τα προβλήματα άρδευσης με τούς< κολλητούς >υδρονομεις,δεν ενοχλούν κανέναν?
    Σε ένα χρόνο διακυβέρνησης πόσες δουλειές έκαναν?
    Σε πόσα πανηγύρια πήγαν?
    Πόσες φωτογραφίες βγήκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας μιλησουμε σοβαρα? ε λοιπόν περιμένουμε έστω ένα (1) συγκεκριμένα 1 μόνο ένα λέμε ολοκληρωμένο πλήρες σωστό έργο ουσιαστικό μέσα στην Αριδαία που να βελτιώσει τη ζωή της πόλης και θα προτείνω άγαλμα στο δημαρχο.Θα γίνει? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News