Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Βαγγέλης Ντίσιος νέος προπονητής του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Ανακοίνωση

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι λύθηκε κοινή συναίνεση η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ.

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα μας, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι διαχρονικά. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε προπονητική επιλογή του.

Επίσης το Δ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του με τον καταξιωμένο προπονητή ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΣΙΟ, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από αύριο. Πρόκειται για έναν αξιόλογο, πτυχιούχο προπονητή, με μεγάλη θητεία σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, αναγνωρισμένος στον ποδοσφαιρικό χώρο της ευρύτερης περιοχής μας.

Με τιμή το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
 

23 σχόλια:

  1. καλά αυτή είναι η εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο της ομάδας? δηλαδή εάν είχε άσχημα αποτελέσματα τι θα τον κάναμε ? δεν είναι σύγχρονος τρόπος σκέψης τη δευτερη αγωνιστική να αλλάζουμε προπονητή.Εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο οσο γνωριζω ο προπονητης παραιτηθηκε για προσωπικους λογους κ για το καλο της ομαδας! Ο στελιος ειναι παλικαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρίμα.Δεν έπρεπε να του φερθούν έτσι.Ήταν και απλήρωτος απ όσο άφησε να φανεί.

      Διαγραφή
  3. δεν παραιτείτε προπονητής που ειναι αήτητος.Μήπως τον παραίτησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λογικά το επόμενο μπουμ θα είναι η αποχώρηση Αντωνά από Άσπρο.Έτσι είναι όταν βιάζεσαι για αποτελέσματα και δεν κοιτάς το βάθος .Περιμένουμε την ανακοίνωση σφαγής του Αντωνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε ο Καλαιτζής.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalh eputhxia vaggelh ena s filos sou apo aridaia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6χ6 με μεσο ορο 8 γκολ ανα παιχνιδι δεν παραιτειται εκολα προπονητης τι συμβαινει μηπως καποιοι εβαλαν το χερακι τους?????????????? αυτοι που θελαν να παραιτηθει ποσο αγαπαν αραγε τον ΑΠΟΛΛΩΝ???????? αντε γεια ρε για χαζους μας περνατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ντισιος μπορει αν τον αφησουν να δουλεψει οπως θελει,σε 2 χρονια να σου κανει πολυ καλη ομαδα.τωρα ειναι για το ριζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμαζεψε τα ασυμαζευτα στην ομαδουλα σου και ΑΣΕ το ριζάρι .. Εμείς δεν διαλυθηκαμε ποτέ, ποτέ …..……....…......…

      Διαγραφή
  9. agaphtoi tou apolon sigoura epilexate ena para poly kalo proponith kalytero apo ton kalaitzh. alla an einai alhthia oti fagate egviasmo apo podosfairisth tote kalhnyxta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα ποιος κανει κουμαντο στην ακαδημια ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ πειτε μας να ξερει ο φιλαθλος κοσμος της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστά μιλάς .Κ στον αλμωπο μετα απο δυο χρονιές την τριτη πήρε πρωτάθλημα .Ε ρε μαύρη η νύχτα στα βουνά !!! Πολλοί σαν τον ΝΤΙΣΙΟ δεν υπάρχουν .Τωρα τι θεμα υπάρχει στην ομαδα βρείτε το.Καλη επιτυχία Βαγγέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε ανωνυμε δεν αναφερθηκα στον Ντισιο και καλο ειναι να μεινει απ εξω το παιδι, αλλα πες μου αφου το ανεφερες που εχει δουλεψει και τη εργο αφησε,, γιατι αν θες να μαθεις και συ και ολος ο κοσμος οτι τη συγκεκριμενη στιγμη αναλαμβανει ετοιμη στρωμενη ομαδα με σωστη προετοιμασια και ικανη για μεγαλα πραγματα ...οποτε μην μου λες εμενα οτι η ομαδα αυτη ειναι μονο για το ριζαρι αλλιως εισαι τελειος αμπαλος αν αυτο το πιστευεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα θα πω σαν φιλαθλος του ΑΠΟΛΛΩΝ οτι εσκισα το διαρκειας με αυτα που γινονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλτσον μην σκισεις ,ολα τ αλλα φτιάχνονται

      Διαγραφή
  14. Ουτε η ομαδα ουτε ο ΝΤΙΣΙΟΣ ειναι γθα το ριζαρι! Μάθετε να γράφετε για να ξέρουμε τι εννοείτε ! Τι να σου πω πιυ δούλεψε κ τι έργο άφησε ρε αδερφε ; Ποιον θέλεις τον σαντος ; Ειναι δουλευταράς ντόμπρος κ γνωστής του ποδοσφαίρου ! Τι άλλο θες δηλαδή ; Κ πρωταθλητής με την αλμωπαρα ,ε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανείς δεν ειπε οτι δεν εχει προβληματα η ομαδα.Απλά καλο είναι με το Βαγγέλη να υποστηριχτει αυτο που ξερει καλά να κάνει δηλαδή να φιαξει το δικο του και οχι ομάδα που έφιαξε η διοικηση με τυχοδιωκτες.Καλη επιτυχία παρα τα οσα.

      Διαγραφή
  15. φιλε 9¨58 το τι προετοιμασια εγινε στο απολλων κ ποσο εχει δουλευτει η ομαδα ασε να το ξερουν αυτοι που ειναι απο μεσα..οπως κ το τραγικο που γραφτηκε παραπανω οτι υπηρχε εκβιασμο απο παιχτη..επισης μεγαλη βλακεια..οσο για τον Κυριο Ντισιο..εκτος του εργου που εχει κανει στις ομαδες που ηταν ειναι κ ενας απο τους λιγους που φοιτει για να παρει το διπλωμα uefa pro..ποσοι προπονητες το εχουν εδω στον νομο????για ναμην τρελαθουμε κιολας με αυτα που γραφει ο καθενας χωρις να γνωριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ γνωρίζεις το τι έγινε

      Διαγραφή
    2. γνωρίζουμε τι συμβαίνει απο μέσα .Αλλα δεν χρειαζεται να μιλαμε και πολυ.

      Διαγραφή
  16. TI EGINE KOSTAKH ? SE EIDA STO GIPEDO EXTHES K SIMERA KAI APO OTI AIMATHA EPESTREPSES STHN OMADA , TORA EINAI OLA KATHARA STIN OMADA ? TORA DEN EXIS PROVLIMA ME KANENAN ? O STELIOS ITAN TO PROVLIMA SOU ? KAI MHN MAS PIS OTI O BAGGELIS EINAI SOI SOU GIATI THA KLAPSOUN K I PETRES ... KOLOTOUMPAS EISAI K ESI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοί που είναι κοντά στην Ομάδα γνωρίζουν τους λόγους παραίτησης του Στέλιου. Τώρα όσο αφορά το νέο προπονητή είναι στο χέρι του να πετύχει γιατί αυτό το υλικό δεν το συναντάς ούτε σε ομάδες της Γ΄Εθνικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News