Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Άγριος καυγάς και συλλήψεις στο κέντρο της Αριδαίας

Δύο εναντίον ενός

Άγριος καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα λίγο μετά τις 5:30 σε κέντρο διασκέδασης στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Δύο δράστες ηλικίας περίπου 27 ετών και κάτοικοι Αριδαίας, προξένησαν σωματικές βλάβες σε συνομήλικό τους από το Γαρέφι με τη χρήση μπουκαλιού μπύρας.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αριδαίας.

27 σχόλια:

  1. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΖΩΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καβγάς δεν έγινε σε κέντρο διασκέδασης και είναι κρίμα τέτοιες μέρες να είναι ο άνθρωπος στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας εξ αιτίας κάποιων ανεγκέφαλων ψευτομαγκων που παίρνουν ένα μπουκάλι στα χέρια τους και όποιον πάρει ο χάρος (τρία μπουκάλια στην συγκεκριμένη περίσταση) περαστικά στο παιδί και ας ξυπνήσει λίγο η αστυνομία φτάνει πια μόνο παιδιά με μηχανάκια ξέρει να γράφει αλλά με τα λεφτά που περνούν και ευχαριστώ να λέμε που κάνουν και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνει ρε μεγάλε η αστυνομία; Στην προκειμένη περίπτωση τους συνέλαβε. Να τους λέει μην πίνετε;

      Διαγραφή
    2. ξέρεις υπάρχει και η πρόληψη αν περνούσε ένας αστυνομικός από το πεζόδρομο την ώρα του γεγονότος δε θα είχαμε αυτή τη κατάληξη πιστεύω

      Διαγραφή
    3. geia eimai enas pou htan sthn alli fasaria sto 4 dimotiko.an 8elete na ma8ete ti egine ekei na mou to pite. eimai apo to garefi. emeis edw den 8eloume thn X.A. emeis kseroume kai to linoume moni mas aloi fora as piraksi kapoios xwriano mas 8a dei ti 8a ginei afto pou egine sto 4 dimotiko den htan tpt.

      Διαγραφή
  3. Τι κέντρο διασκέδασης και παπαριές... Στις 6 παρά το πρωί είναι διασκέδαση; Την ώρα εκείνη γίνεται διασκέδαση; Τέτοια ώρα μόνο ανώμαλες καταστάσεις γίνονται .. όπως αυτή με τα μπουκάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελεος με το ραδιο αρβυλα. πριν γραψετε κατι καλο θα ειναι να πληροφοτηθειτε σωστα συντακτες του aridaianews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ βασίζεται στις πληροφορίες που μας έδωσαν από την Αστυνομία και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα.
      ARIDAIA NEWS

      Διαγραφή
    2. gia pes mas re xerola 5.21 poia einai alitheia????? esy pou ta xereis ola!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. δεν εχω εγω το ενημερωτικο blog αλλωστε οωπς διαβασες πιο πανω "Το ρεπορτάζ βασίζεται στις πληροφορίες που μας έδωσαν από την Αστυνομία και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα.
      ARIDAIA NEWS"

      Διαγραφή
    5. ποια βραδιά ρε φίλε σου χάλασαν 6 το πρωί ;

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε με όλο το θάρρος αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα η εμμονή σου με Χ.Α θα σε οδηγήσει στην τρέλα,είσαι εκτός τόπου και χρόνου!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ 1 Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.... Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟΤΕ.... ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ......

      Διαγραφή
  6. TA FASISTAKIA THS XRYSHS AYGHS POY LES VLAKAKO ANTHELLHNA MIA MERA THA MATHOYN POIOS PSEYTOMAGAS EISAI KAI THA SOY DWSOYN TO MATHIMA POY SOY XREIAZETAI. GIATI AN HSOYN MAGAS THA EVAZES ONOMATEPWNYMO STO SXOLIO SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζωη οταν γινετε φασαρια καποιο βγαινουν οπως ο 5.21 και μας λεει δεν εγινε ετσι και μαλακιες.Σιγα να μην γραψουν ρε φιλε και αν κλαναν την ωρα της σφαγης.Οτι λεει η αστυνομια γραφουν τα παιδια, απο το μυαλο τους τα βγαζουνε? και που θιγεσε εσυ δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πουθενα δεν θιγομε εγω, μια παρατηρηση εκανα για να κανουν καλυτερα την δουλεια τους τα παιδια. αν δεν τους αρεσε το σχολιο μου μπορουν να μην το αναρτησουν, το εχουν κανει αλλωστε πολλες φορες.

      Διαγραφή
    2. Καλα για να κανεις παρατηρηση ξερεις κατι παραπανω, αρα γιατι δεν το αναφαιρεις? Τα παιδια σιγουρα την δικη σου δουλια δεν την ξερουν, αρα δεν ξερεις εσυ την δικη τους.Τωρα το αν σε κοβουν σχολια ποιος ξερει ποσες μαλακιες θα γραφεις, γιατι εμενα ποτε δεν μουκοψαν σχολιο.Αντε καληνυχτα.

      Διαγραφή
    3. κατι τετοιες λεξεις "μαλακιες" που χρισιμοποιησες παραπανω δεν τις χρισιμοποιω ουτε στον προφορικο λογο. σε ενα blog νομιζω οτι συμπαθιες και υποκειμενικοτητες δεν εχουν χωρο.

      Διαγραφή
    4. Παλι δεν μας λες της πληροφοριες σου, παλι γενικοτητες, πες μας λοιπον κατι που δεν ξερουμε, ασε επιτελους τα φιλοσοφηματα.

      Διαγραφή
  8. o politismos dystyxos den exei ftasei stin almopia...apla merikoi neoploutoi k mi nomizoun oti exoun kapoio epipedo....ola arxizoun apo tin paideia pou yparxei se ka8e topo....o pateras mou leei panta o an8ropos prepei na katalavainei me ta logia me to ksilo katalavainoun ta zoa.....k kati allo sto aridaia news na koinopoiite ola ta sxolia oxi mono ayta pou sas voleuoun...maou maou.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα να γράφεις Ελληνικά και ύστερα να μιλήσεις για πολιτισμό!Επίσης ο άνθρωπος πάει 12 χρόνια σχολείο χωρίς να βάλω ΑΕΙ ή ΤΕΙ και δεν μαθαίνει τίποτα,δεν ξέρουμε τι θα πει σεβασμός,αρχές,αξίες,ιδανικά,ένα ζωάκι αν καθήσεις και ασχοληθείς και του δείξεις τι πρέπει να κάνει μαθαίνει μέσα σε λίγους μήνες!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News